Възходите и паденията от живота на легендарната певица Тина Търнър, която

...
Възходите и паденията от живота на легендарната певица Тина Търнър, която
Коментари Харесай

Тина Търнър – героиня в комикс

Възходите и паденията от живота на именитата певица Тина Търнър, която през днешния ден отбелязва 82-ия си рожден ден, са пресъздадени в комикс. Биографичното издание на TidalWave разказва детайли от живота на от израстването й в Тенеси, през музикалните й триумфи и личната й битка със брачна половинка й, който години наред я малтретира, а на нея й лишава години да се справи с тежките душевен контузии като жертва на принуждение.

„ Животът на Тина Търнър е показван в документални филми, мюзикъли на Бродуей, художествени филми, за какво не и в комикс? “, сподели издателят Дарън Дейвис. Според него, по-важно е читателите да имат вдъхновяващи модели за подражателство и да научат за невероятни персони, които са преодолели провокациите, с цел да трансформират света.



Луксозното комикс издание ще бъде отпечатано на гланцова хартия и е част от поредицата  " Female Force ". Героини в нея са певицата Доли Партън, вицепрезидентът на Съединени американски щати и някогашната първа дама на Съединени американски щати.

Миналия месец тя беше въведена в Залата на славата на рокендрола за повторно.
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР